14.5.08

Του κώλου τα εννιάμερα


Το παν είναι να έχεις καθαρή κωλοτρυπίδα.
Να μπορείς να χέζεις και να γαμάς τον πλανήτη με καθαρό σώβρακο και κανείς να μην παίρνει μυρωδιά την μπόχα που χαρακτηρίζει την κάθε σου πράξη.
Eclectic τρόποι, ύφος που ακόμη και τα πλέον κορυφαία εστέτ ανδρείκελα θα ζήλευαν, βραχυκυκλωμένο μυαλό και μιαρά κίνητρα φιλοξενούνται πίσω από τρόπους και συμπεριφορές που κυοφορούν το προσωπικό όφελος.
Τα πολλά βιβλία που έχεις διαβάσει, οι σοβαροφανείς απόψεις που με στόμφο ανακοινώνεις (που κι αυτές είναι σαν τις κωλοτρυπίδες), το κύρος και η δύναμη μιας κοινά αποδεχόμενης και αδιαμφισβήτητης γνώσης προς τρίτους, τα χρήματα που έχουν προκαλέσει ποικίλων ειδών κρίματα και αυτό το καραφλό μέλλον που σου ξημερώνει κάθε πρωί πριν πας στην δουλειά είναι κάτι που θα μπορούσες να το πουλήσεις μόνο σε πακέτο προσφοράς με σαφή έκπτωση αξιών.

Ώρες γραφείου, θα σε βρουν να κάθεσαι αραχτός πίσω από μια τεράστια καρέκλα καταστρώνοντας μεγαλεπήβολα σχέδια με καρφωμένο το δάχτυλο στον κώλο. Αφού βρίσεις στο τηλέφωνο, κάνεις φιγούρα στην γκόμενα, κατατροπώσεις ανταγωνιστές και ταπεινώσεις συναδέλφους μπορείς να κάνεις ένα πούρο εφησυχασμένος από τις απαιτήσεις του ρόλου. Έπειτα από ένα καλό πούρο, επιβάλλεται να φέρεις το δάχτυλο κοντά στη μύτη και με την μυρωδιά που μόνο η άτριχη κωλοτρυπίδα σου μπορεί να σου προσφέρει θα ηδονιστείς ανηλεώς. Θα αλληθωρίσεις για μια στιγμή από την καύλα και ύστερα θα αφήσεις το βλέμμα σου να ταξιδέψει στο ταβάνι του φιλόδοξου ουρανού σου.
"Just one fix for today...tomorrow is another day", σκέφτεσαι μαστουρωμένος με ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου του κοπρολάγνου τη χαρά.
Την επόμενη μέρα λοιπόν θα σε επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά τα κόπρανα σου κι όταν με το καλό φτάσει Παρασκευή, κι όπως πάντα εν όψη Σαβ/κου, θα πιπιλάς με μανία σαν μωρό παιδί το χεσμένο δάχτυλο σου.
Κι από Δευτέρα με το καλό, σ'ένα surprise party θα σου τραγουδούν οι εργαζόμενοι μ'ένα στόμα μια φωνή γύρω από το γραφείο "Happy Birthday to you, Happy Birthday Mr. President...Happy Birthday to youuu".

7 σχόλια:

Άβατον είπε...

Photo Source:
"Businessman"
Woodcut by
Frans Masereel (1920)

Prince Of The City είπε...

Πολύ καλό...!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό...!

Φαίδρα Φις είπε...

του κώλου δεν είναι μόνο εννιάμερα,πρόκειται για μια ιδιότυπη και παρατεταμένη περίοδο συναπτών ημερών και νυχτών,
με εξαιρετικά πρόχειρους υπολογισμούς τις άθροισα κοντά στα
9.000.000.000.
με εκθέτη τη βάση...

φιλιά

weirdo είπε...

Τι παιδί είσαι εσύ.. :p
Φιλιά!

Άβατον είπε...

@goth angel,
καλοσύνη σου...

@Φαίδρα Φις,
ομολογώ πως δεν το είχα υπολογίσει έτσι. Για να το λες όμως κάτι θα ξέρεις ;Ρ

@Weirdo,
χμμ...μάλλον, κωλόπαιδο...χιχιχιχι ;Ρ

Ανώνυμος είπε...

poly kalo
www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που σοκαρε την ελληνικη κοινη γνωμη με το σεξουαλικο περιεχομενο του