3.6.08

This is Shopping Therapy

9 σχόλια:

weirdo είπε...

Αυτά είναι..!
..θα χαμογέλασε λίγο το χειλάκι των κακόμοιρων των συνταξιούχων...:)

Άβατον είπε...

Στις μέρες μας το ότι εκδηλώνονται συμβολικές πράξεις πολιτών που υποδεικνύουν σύγχρονους Ρομπέν των Δασών, πάνω απ'όλα έχει να κάνει με το ότι περνάμε έναν μοντέρνο Μεσαίωνα και μια αβάσταχτη Τυραννία στο όνομα της ελεύθερης αγοράς. Στην συνέχεια θα δούμε και άλλα "κουφά" περιστατικά που δυστυχώς θα μας πάνε πολύ πίσω στο χρόνο όσο συνεχίζει η κρατική πρόνοια εδώ και καιρό να δηλώνει απούσα για τον απλό πολίτη.
Σημεία των Καιρών κι αυτά...

Sigmataf είπε...

Etsi!!!

Άβατον είπε...

@Sigmataf,
Έπεται συνέχεια αγόρι! ;)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Την έμαθα την είδηση και γέλασα κιε γώ. Σε λίγο θα έχουμε Ρομπέν των Μάρκετ.

Άβατον είπε...

@Δείμος,
βασικά, δεν είναι για γέλια η όλη κατάσταση. Απλά βρισκόμαστε πλέον σε καταστάσεις που δεν τις είχαμε συναντήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Άλλωστε, όπως πολύ εύστοχα είπε και ο Λαζόπουλος σε κάποια φάση, μάλλον στο μέλλον θα βλέπουμε παρόμοιες αντιδράσεις από συμπολίτες μας που θα κάνουν ντου στα Σούπερ Μάρκετ δίχως καν να φοράνε κουκούλες. :)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Βασικά αυτές οι κινήσεις θα δημιουργηθούν μόνο και μόνο για να φάμε κι όχι για να τα χαρίζουμε. Η κίνηση είναι μία διαμαρτυρία και πολύ σωστά έγινε. Μακάρι να το είχα σκεφτεί κι εγώ νωρίτερα να το κάνω. Υπάρχουν τόσες άλλες ιδέες βέβαια. Όπως όμως παρουσιάσητκε από τα κανάλια και με τον πανικό που φέρνουν, είχε γέλια (τουλάχιστον εκεί που το είδα εγώ).

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο!
Μόνο που, θα ήταν καλύτερα αν γινόταν σε κανένα Καρφούρ ή Μαρινόπουλο.
Και δεν είναι μόνο η "ελεύθερη αγορά", είναι και η ανυπαρξία κράτους, η αδιαφορία αυτών που εκλέγονται για να φροντίζουν τα κοινά...
Ο Μεσαίωνας ποτέ δεν έπαψε, απλά ξαπόστασε για να πάρει νέα φόρα.

Άβατον είπε...

@Δείμος,
Γάμ@σετα τα κανάλια φίλε μου.

@Sadmanivo,
Μεσαίωνας...όπως το είπες.
Μια λέξη φτάνει για να εκφράσει πλήρως την κατάσταση.