15.10.06

Η Επόμενη Μέρα



Από Δευτέρα να σας δω λοιπόν νομοταγή ανθρωπάκια.
Το χρέος σας το κάνατε αλλά μετά από αυτό νιώθετε περισσότερο χρεωμένοι απέναντι στον εαυτό σας.
Έτσι δεν είναι;
Άλλωστε, το έχετε ξαναδεί το έργο, έχετε ξαναψηφίσει τέτοιες ηλιόλουστες μέρες.
Όπως επίσης, γνωρίζετε τι μέλλει γεννέσθαι την επόμενη μέρα.
Ελάτε τώρα, μην κάνετε τους χαζούς...μεταξύ μας ειλικρίνεια, δεν είπαμε;

Ναι, ίσως σας πειράζει η γλώσσα μου. Ίσως αυτό που σας καίει είναι το ότι δεν σας μοιάζω, δεν τρέφω αυταπάτες επιβολής πραγματικότητας διότι η Επόμενη Μέρα θα είναι το ίδιο μίζερη με την προηγούμενη και μην νομίζετε λοιπόν πως θα ανασάνετε επειδή μια μέρα από όλο τον χρόνο σας δώθηκε η ευκαιρία να ρίξετε με την ψήφο σας στάχτη στα μάτια της Δημοκρατίας.

Παίχτε το παιχνίδι της Εξουσίας, νιώστε πως έστω και για μια στιγμή έχετε μερίδιο στις αποφάσεις, πως δεν σας έχουν ξεγραμμένους από τον δικό τους χάρτη.
Άντε ΖΩΑ κάντε την κίνηση σας...σύμπραξη Εξουσίας δεν λέγεται αυτό;

Εγώ ως τότε όμως θα κάνω υπομονή...μέχρι την Επόμενη Μέρα, που θα βρει τους ελάχιστους καθισμένους στο τραπέζι για το Μεγάλο Φαγοπότι και τους πολλούς να επαιτούν γονατιστοί για κάνα ψίχουλο.

Α, και που είστε...μην γυρίσει να πει κάνεις σας πάλι πως ασκώ ισοπεδωτική πολιτική στους κακόμοιρους πολιτικούς ή ότι αυτό θέλουνε από εμάς γιατί θα αρχίσω ανάποδα και θα σας σιχτηρίσω για τα καλά. Αυτό που έπρεπε να κάνετε, δεν το κάνατε. Αυτό που τους αρμόζει θα ήταν να υπάρξει ολική αποχή για να σπάσει έστω και πρόσκαιρα αυτός ο ηλίθιος φαύλος κύκλος που έχουμε μπει. Ούτε αυτό όμως έγινε.

Ως την Επόμενη Μέρα λοιπόν, που θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί παρεούλα τα ποντίκια να χορεύουν στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ αλεύρι...

7 σχόλια:

kanaka makua είπε...

Aloha!
καλά να πάθουν αφού δεν χορεύουν hula και αντί να δώσουν μία στους ανθρωποφάγους που τους τρώνε κομματάκι κομματάκι αυτοί πάνε στις κάλπες. Δεν το περίμενα αλλά τώρα μου τη βάρεσε. Πρέπει να συνέλθω πριν πάω στης Καπετάνισσας. Έχω δει κάλπη μια φορά από μακριά, δεν ξέρω αν ήταν original ή κάλπικη. Έβλεπα εφιάλτες για τρία χρόνια. Τους ψηφοφόρους αναγκαστικά τους βλέπω συχνότερα. Η εξέλιξή τους από humanzee σε κανακαμακούα έχει ενδιαφέρον. Έχει μάτια η Δημοκρατία; Και γιατί δεν φοράει μαντήλι καλύτερα σαν τη Δικαιοσύνη; Για μια στιγμή, για μια στιγμή! Η Δικαιοσύνη δηλαδή τι είναι μαλάκας για να κουβαλάει κοτζάμ ζυγαριά όπου πάει και μάλιστα με τα μάτια δεμένα; Δεν μπορεί η Δημοκρατία να πάρει ή τη ζυγαριά ή να δέσει αυτή τα μάτια της; Για κωλόπαιδο μου φαίνεται που τη χαμαλίδικη δουλειά αφήνει να την κάνει μόνη της η Δικαιοσύνη, η οποία παρεπιπτόντως έχει σακατευτεί τόσο από τις τρικλοποδιές που έχει φάει κι από τα σκουντουφλίματα σε τοίχους που έχει τζαζέψει το κεφάλι της.

Πάω και λέω εκεί που πάω μετά.

Ο Καθ'όλα Άκακος
Κανάκα Μακούα

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ενώ εσύ που δεν έκανες το "καθήκον" σου, έκανε τη μούρη του συστήματος ... κιμά!

Άβατον είπε...

@Kanaka makua,
Υποκλίνομαι στον Μέγα Άκακο Διδάσκαλο που με το σχόλιο του αφυπνίζει τους humanzee και δίνει σαφές οδηγίες για την Φώτιση.
Kanaka makua, θα ήθελα μια μέρα να εξηγήσουμε στον κόσμο την Μύηση της Λάβας και τον πενυματικό θάνατο που συμβαίνει κατόπιν σε έναν Humanzee.
Τα σέβη μου... ;)

Άβατον είπε...

@ασκαρδαμυκτί,
Για να μην παρεξηγηθούμε εξηγούμε.
1. Υπάρχουν 2 είδη καθηκόντων. Αυτό που μας επιβάλλει το Σύστημα ως "καθήκον" και το ακολουθούμε διότι πρέπει ή επειδή στην αντίθετη των περιπτώσεων θα μας επιβληθούν κυρώσεις αν δεν το ακολουθήσουμε και υπάρχει και το καθήκον το οποίο μας επιβάλλει ο ίδιος ο Εαυτός μας. Εγώ προτιμώ να ακολουθήσω αυτό που μου λέει ο Εαυτός μου για να τα έχω καλά με την Συνείδηση μου και όχι απαραίτητα με το Σύστημα. Κιμά μπορεί να μην έκανα το σύστημα αλλά ούτε προθυμοποιούμαι να κάνω κιμά τον εσωτερικό μου κόσμο.

2. Εσύ έκανες το καθήκον σου και ψήφισες και καλά έκανες εφόσον νομίζεις έτσι ότι είσαι politicaly correct. Άλλωστε, τι σημαίνει politicaly correct και ποιός το καθορίζει αυτό; Ωστόσο, επειδή μπήκες στο σπίτι μου και πουλάς ειρωνία προσβάλλωντας με, μην καταχράζεσαι την φιλοξενία μου και μαζέψου διότι την επόμενη φορά που θα μου πουλήσεις φύκια και μεταξωτές κορδέλες θα βρεις την πόρτα κλειστή. Υφάκι και ειρωνίες αλλού, όχι εδώ. Αν έχεις κάτι να πεις μπορείς ελευθέρα να το πεις χωρίς ειρωνίες.

kanaka makua είπε...

είναι βράδυ και το βράδυ aloha δε λέω, άλλοι λένε εγώ όχι.

το βράδυ ξεκινάω όπως όπως το σχόλιο.

δηλαδή κάπως έτσι:

Όπως όπως!

πολιτικά ορθός ισοδυναμεί με κοινωνικά καθιστός, στον καναπέ ή σε καμιά καφετέρια ή μπροστά στον υπολογιστή να λες "έπεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα και τούτη την μπλογκοβραδιά"

θέλετε κιμά; σιγκνομι αλλά δεν βγήκε σε φακελάκι Γιώτης ακόμα. Θα πρέπει να βρείτε μοσχαράκι να το πάτε στον χασάπη (ουχί κρεοπώλη αυτό ειναι άλλο πράγμα) να το σφάξει και μετά να το κάνει φέτες και μετά να διαλέξει τα μέρη που θα μπουν στην κιμαδοποιούσα μηχανή για να έχετε κιμά.

Αν είχε βγει σε φακελάκι θα λέγαμε: θέλεις κιμά; φτιάξε κιμά Γιώτης!

Όμως και Ώμος, άπαντες οι καθιστοί κοινωνικά και ορθοί πολιτικά, πρέπει να περάσουν μέσα από το ποτάμι της Λάβας για να δουν τι εστί βερίκοκο. Και αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν!

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο/η ασκαρδαμυκτί ειρωνεύτηκε εσένα ή αυτά που λες εκτός κι αν έχει ξανάρθει εδώ και έκανε σχόλια ειρωνικά. Δεν το γνωρίζω! Μάθαμε στο ναό όμως να απαντούμε στις ειρωνείες είτε αυτές είναι ειρωνείες είτε δεν είναι. Δεν αδιαφορείς ποτέ και για τίποτα, και καθε Κανάκα Μακούα πρέπει να τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς και ει δυνατόν προσωπικά!

Διότι είμεθα άκακοι Ασκαρδαμυκτί! και ένας άκακος ποτέ δεν κάνει την πάπια! Κι όταν ακούει κουάκ κουάκ του τη βαράει! όχι όσο όταν ακούει βρε-κε-κεξ-κουάξ-κουάξ, αλλά στο άκουσμα του κουάκ άκακα θα εντοπίσει την πάπια που στο όνομα της πολιτικής ορθότητας βγάζει αυτούς τους ήχους, και θα την βάλει στη θέση της! Δίπλα στον Ντόναλντ δηλαδή τον Χιουη τον Λιουη και τον Ντιούη!


Με άλλα λόγια: όταν κάνεις σχόλια σε άκακους επαναστατημένους φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και να αφαιρείς κάθε υποψία ειρωνείας από το σχόλιό σου Ασκαρδαμυκτί! κανένα πρόβλημα αν έχεις αντίθετη άποψη. Γι'αυτό είναι εδώ οι ΚανακαΜακουέοι για να σε μεταμορφώσουν από humanzee Ντόναλντ σε ΚανάκαΜακούα.


Πείνασα τώρα, κάποιος στο χωριό πρέπει να ψήνει σουβλάκια. Θες να αγιάσεις και δε σε αφήνουν. Έχω κόψει τα σουβλάκια και προτιμώ μπιφτέκι με πίτα. Επειδή έχει κιμά, συστηματοποιημένο.


Ο Καθ'όλα Άκακος
Κανάκα Μακούα

Ανώνυμος είπε...

Πήγα να τα πω αλλά με κάλυψε ο καθ' όλα άκακος Κανάκα Μακούα με το σεντονοσχόλιό του.

Πάντως το σύστημα έχει άλλα συστήματα μικρά, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Παγίδες είναι, έτσι όταν περπατάς σε αναγκάζουν να κοιτάς κάτω. Ψηλά το κεφάλι παιδιά!

ΥΓ: Δεν με πείραξε το ΖΩΑ (μου άρεσε που ήταν πολύχρωμο, χε χε), αφυπνιστικό μου φάνηκε. Αυτό δεν ήταν και το νόημά του άλλωστε?

Άβατον είπε...

@Σεξ+Πυρ,
Χαίρομαι που το κατάλαβες. Όπως πολύ σωστά είπες λειτουργεί αφυπνιστηκά μιας και η τριχρωμία αφορά τα 3 μεγάλα κόμματα.