26.10.06

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ


Σσσστττττ...
μην μιλάτε, μην σκέφτεστε, μην γράφετε.
Οτιδήποτε πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας".

Ναι, σας γράφω από την Ελλάδα, το κράτος που κάποτε κυοφόρησε τον θεσμό της Δημοκρατίας και τον διέδωσε στα πέρατα της γης.
Τελικά, όλα πάνε κατ'ευχήν...όπως ακριβώς τα είχαμε σκεφτεί και τα διδάξαμε στους γείτονες μας.
Η ανθρωπότητα ξεπέρασε εκείνες τις ζοφερές μέρες όπου οι άνθρωποι πληρώναν τα συγχωροχάρτια τους για μια θέση στον Παράδεισο.
Ευτυχώς, έπαυσε και το ανελέητο κυνήγι μαγισσών και οι άνθρωποι πλέον μπορούν να εκφράσουν την διαφορετικότητα τους και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης τους χωρίς να ανησυχούν για την Πυρά της Ιεράς Εξέτασης.
Ανελιχθήκαμε πνευματικό επίπεδο και πλέον δεν καίμε βιβλία στις πλατείες για να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που στοχάζονται και κριτικάρουν τα τεκταινόμενα. Σταμάτησαν οι τραμπουκισμοί σε πλάσματα που απλά είχαν διαφορετική άποψη από την επιβαλλόμενη του Συστήματος.

Δεν τους ελέγχουμε.


Δεν τους φιμώνουμε.


Δεν τους φυλακίζουμε.


Δεν τους δολοφονούμε.


Σσσστττττ...
μην μιλάτε, μην σκέφτεστε, μην γράφετε.
Οτιδήποτε πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πια υπομονή να κάνει ο άνθρωπος?

Ανώνυμος είπε...

ανατρίχιασα...

trapped

Desposini Savio είπε...

σφίχτηκε το στομάχι μου Άβατον... πολύ σκληρές οι φωτο..

funEL είπε...

Περί μηνύσεων ο λόγος.
Το θέμα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν με απειλές και εκφοβισμούς ακόμα και προγραφές – επικηρύξεις.
Κατά τη γνώμη μας το ποιός είναι ο μηνυτής του blogme.gr είναι ... «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ...». Ήδη έχουμε αποστείλει μέιλ στον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο για να μας πληροφορήσει ποιό είναι αυτό το επίμαχο blog και ποιός είναι ο θιγόμενος μηνυτής διότι επισήμως εμείς δεν ξέρουμε τίποτα (κανένα πρόσωπο «θιγόμενο» δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ποτέ καθ οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν λαμβάνουμε υπ όψη ανώνυμες απειλές επικηρύξεις κλπ κλπ).
Σε περίπτωση που είναι ο τηλεβιβλιοπώλης κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος (κάτι που μας αφορά άμεσα*) τότε ... ... ... σχολιάστε εσείς


Παραθέτουμε ελάχιστο κομμάτι των πιο πρόσφατων απειλών επικηρύξεις κλπ στο δικό μας μπλογκ

true: EKEINOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FUNEL. H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. 10000 EURO.
27 Sep 06, 16:10
TRUE: ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 10000 EURO, ΣΤΟ 2310521010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
27 Sep 06, 16:09
TRUE: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ GOOGLE NA ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FUNEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
27 Sep 06, 16:08
WARLORD: FUNEL ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
27 Sep 06, 16:01
GAMER: FUNEL ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ
27 Sep 06, 20:06
TRUE: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ?


Και φυσικά είμαστε δίπλα στο κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο σε κάθε περίπτωση. Η απειλή και η χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης είναι συλλογική και συλλογικά πρέπει να αντιδράσουμε. Η μέθοδος είναι γνωστή διαίρει και βασίλευε. Ας μη περάσει η γνωστή παγίδα του αποδιοπομπαίου τράγου.
O στόχος είναι ο ο blogger που σατιρίζει και όχι η σαρθρή κατηγορία (που προφανώς θα καταπέσει στα δικαστήρια)
Ο φασισμός είναι στη πόρτα μας. Θα κλείσουμε ακόμα μια φορά τα μάτια μας?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ (που είναι ήδη εδώ?)


* φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο (εάν και εφ όσον είναι ο μηνυτής) η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει... μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά... πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.

Άβατον είπε...

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ BLOGGERS ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

Sigmataf είπε...

Γεια σου ρε blogfriend με τα ωραία σου, τα αιχμηρά σου και τα σατυρικά σου.

Αληθώς ο Κύριος;

Desposini Savio είπε...

Βοήθειά μας...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ηρθε η ωρα να το δουμε και αυτο...

Άβατον είπε...

Καλήμερα σε όλους σας!

Λοιπόν, παιδιά το χθεσινό περιστατικό με το BLOGME, καλό είναι να μην ξεφουσκώσει εν μια νυκτί και φυσικά όπως καταλαβαίνεται μας αφορά όλους. Φυσικά και το παρόν Post, αναφέρεται στο εν λόγω περιστατικό που ευτυχώς σχολιάστηκε από πολλά άτομα εδώ μέσα (όσοι το κατάλαβαν έχει καλώς ενώ όσοι δεν το καταννόησαν, περαστικά τους). Ωστόσο, καλό είναι όπως μαζευόμαστε εδώ μέσα και τα χώνουμε (και με το δίκιο μας φυσικά εφόσον μιλάμε για Ελευθερίες), αν χρειαστεί να κάνουμε και κάτι εκτός δικτύου. Η Συσπείρωση είναι μια πολύ καλή τακτική διότι προβλέπω πως στο εγγύς μέλλον, θα έχουμε και άλλα τέτοια παρατράγουδα. Άλλωστε, δεν είναι και λίγο πράγμα, εκεί που είσαι στο σπίτι σου, να εισβάλλει η ασφάλεια να σου πέρνουν όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα και να σε δένουν χειροπόδαρα λες και είσαι τρομοκράτης περνώντας και μια νύχτα στο κρατητήριο. Αλήθεια, δεν είναι δουλειά μας να ενημερώσουμε εγχώρια και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να βγει προς τα έξω αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο;
Γρηγορείτε λοιπόν, συνμπλόγκερς και φυσικά μην νομίζετε πως δεν σας αφορά προσωπικά το όλο θέμα διότι είναι μεγίστης σημασίας.

nahames nakanamoko είπε...

φίλε Αβατον δε νομίζω πως ακόμα κι αν ξεσηκωθεί ο blogoπληθυσμος όλου του πλανήτη θα επηρρεάσει τις χουντάκλες που μας τριγυρίζουν.
Αυτοι οι χοντρόπετσοι κάφροι δήθεν ελληναράδες που στον πόλεμο θα είναι τα πρώτα γιώτα 5 που θα βγουν θέλουν απλά να πουλήσουν τις μαλακίες που γράφει ο κάθε ανεγκέφαλος που τον διακατέχει σύνδρομο καταδίωξης...
παρ'όλα η αλήθεια είναι πως κάτι πρέπει να γίνει...