3.10.06

ΤΑΠΕΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS



Τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Μπαίνω σε διάφορα blogs για να διαβάσω, να φαντασιωθώ, να προβληματιστώ ακόμα και να μοιραστώ απόψεις και το μόνο που αντικρίζω είναι φαγωμάρα, κατινιές και μαλλιοτραβήγματα.
Δεν έχω καταλάβει τίποτα και ούτε θέλω.
Παρατηρώ ενήλικα άτομα τα οποία τσακώνονται σαν παιδιά νηπιαγωγείου.
Και αυτό με στεναχωρεί διότι οι πράξεις είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν και όχι τα λόγια. Όταν υπάρχει Δράση υπάρχει και Αντίδραση με φυσική συνέπεια την ολική Έκρηξη.

Ο λόγος; Βρείτε μου ένα καλό λόγο.

Εδώ μέσα διατηρούμε, νομίζω, Blogs γιατί πάνω απ'όλα είναι το Μοίρασμα. Διότι έχουμε την ανάγκη να κάνουμε τους άλλους να μπορέσουν έστω και για μια στιγμή να δούν μέσα από τα δικά μας μάτια τον κόσμο. Αρά, εκθέτουμε τον εαυτό μας ανά πάσα στιγμή. Δεν είμαστε εδώ για να εκθέτουμε τους άλλους.

Και όλα αυτά τα λέω διότι η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί τελειώς εδώ και καιρό. Σχόλια, κακίες και φιλοσοφίες του κώλου δίνουν και παίρνουν εκατέρωθεν. Όλοι αυτοί θα μπορούσαν να κοιτάνε το Blog τους και όχι να ξεκοκκαλίζουν ξένα blogs για να ξετρυπώσουν κάποιον ή κάτι. Ο Χρόνος κρίνει για μας. Άλλωστε είναι μάταιο και χαζό αυτό που γίνεται.

Εγώ θα ήθελα ορισμένοι bloggers να κάνουν αυτό που ήθελαν να κάνουν εξάρχης ανοίγοντας ένα Blog. Να επιστρέψουν στην αφετηρία του όλου εγχειρήματος και να ξαναβρούν τον χαμένο τους εαυτό, να μοιραστούν ιδέες, χρώματα και αισθήσεις με άλλους ανθρώπους και όχι ύβρεις. Ειδάλλως σε ένα τέτοιο κλίμα που θυμίζει πόλεμο Βόρειων & Νότιων, Αθήνας-Θεσσαλονίκης και Ολυμπιακού-Πάοκ εγώ δεν έχω καμία θέση. Αυτά είναι μικροαστικοί κομπλεξισμοί και δημιουργείται πολικότητα ίδια με αυτήν που παράγουν έντεχνα τα ΜΜΕ. Αν ήθελα να παρακολουθήσω κάτι τέτοιο μάλλον θα έβλεπα το Survivor και όχι ενήλικους σκεπτόμενους ανθρώπους -υποτίθεται- να τρώγονται μεταξύ τους στο Όνομα...αλήθεια τίνος?

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε κοφτερό μυαλό και είναι κρίμα να καταναλώνετε φαιά ουσία σε "μικρότητες". Ξεκολλήστε λοιπόν ΟΛΟΙ ΣΑΣ και γίνεται ξανά ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ και αν μη τι άλλο ΘΕΤΙΚΟΙ προς τον ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας.
Άρα κατεπέκτασην και στον ίδιο σας τον εαυτό...

24 σχόλια:

GhostHunter είπε...

Όλα έχουν την χάρη τους..
Και το καλύτερο είναι, να μην υπάρχουν κανόνες.
:)

ellinida είπε...

Εγώ νομίζω ότι γενικά κυκλοφορεί πολλή δυσκοιλιότητα , μαυρίλα και κατινιά στην μπλογκόσφαιρα τελευταία . Αυτό που λείπει είναι το γέλιο . Τουλάχιστον αυτό χρειάζομαι .

alex gr είπε...

πολυ καλα τα λες φιλαρακι...
αλλα μην ξεχνας οτι τα blogs ειναι και τροπος εκφρασης...

Xνούδι είπε...

μετά από 1 1/2 χρόνο εδώ (η αναφορά αυτή γίνεται μόνο για να δώσω έμφαση στο τι έχω δει) είναι η πρώτη φορά που θα το πω γραπτώς.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!
Τάδε έφη χνούδιον
Καληνύχτες :)

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα μιλας για τον ΠΑΟΚ θα πλενεις πρωτα το στομα σου και θα το γραφεις με ολα τα γραμματα κεφαλαια, καταλαβες;

Χαχα, καλο ε; Ψαρωσες;
Ειπα να ξεκινησω φασαρια ετσι.
Αστειευομαι...
Black Χουμορ

Durden_Alie είπε...

Εγώ θα ήθελα ορισμένοι bloggers να κάνουν αυτό που ήθελαν να κάνουν εξάρχης ανοίγοντας ένα Blog.

Τα ρημάδια τα κίνητρα, φίλε μου...

Κάθε ταπεινότητα χάνεται όταν αυτά είναι...ταπεινά...Μην περιμένεις από τους έχοντες τέτοια να ακούσουν την ταπεινή σου ανακοίνωση...

Την καλημέρα μου...

Bliss είπε...

:/


shkwnei megalh suzhthsh auto gia low bap pou mou pes!:P

eimai akurh sto comment :P

Bliss είπε...

aaa pinezako edw eisai??oeo!!!


paok kai ksero pswmi!

Άβατον είπε...

@Ghost
Για να μην μιλάμε γενικά και αόριστα, η όλη φάση για μένα είναι άχαρη.

@Εllinida
Όλοι λίγο πολύ είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στην μπλογκόσφαιρα, γι'αυτό και έγραψα αυτό το Post. Θα μπορούσα να σκεφτώ πως δεν με αφορά και όλα είναι καλά στο σπίτι μου. Αλλά δεν είναι έτσι...δεν μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να πέφτουν τόσο χαμηλά.

@Godfather
Τα blogs είναι ένας τρόπος ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗΣ και αν μη τι άλλο καλό είναι αυτός ο τρόπος να είναι δημιουργικός και όχι καταστροφικός.

@Χνούδι
Χαίρομαι που κατάλαβες το βαθύτερο νόημα του post μου. Άλλωστε από την στιγμή που είσαι τόσο καιρό εδώ μέσα τα λόγια σου αποκτούν ιδιαίτερη αξία για μένα.

@Νικόλαε
Είμαστε και συνονόματοι. Είσαι εκτός θέματος. Ωστόσο, με κεφαλαία θα γράψω το όνομα της ομάδας σου όταν ξαναέρθουν οι εποχές που ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Παοκ θα είναι ντέρμπυ όχι μόνο στα λόγια αλλά και μέσα στο γήπεδο.

@Κούνελε
Αγαπητέ φίλε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν περιμένω να εισακουστώ γενικότερα. Εξάλλου ποιός είμαι εγώ για να έχω τέτοια απήχηση σε όλους τους bloggers; Ώστόσο θεώρησα ιερή υποχρέωση προς τον εαυτό μου να γράψω όλα αυτά που έγραψα. Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρομαι σε αυτό...από εκεί και πέρα νύπτω τας χείρας μου.

@Margo
Όλα σηκώνουν συζήτηση στην ζωή. Το Θέμα είναι τι μπορεί ο καθένας να κουβαλήσει στις πλάτες του.

Sigmataf είπε...

hey you... Έχεις απόλυτο δίκαιο.
Μικροαστικοί κομπλεξισμοί στο μεγαλείο τους.
Πως όμως να μην υπάρξουν και στα blogs την ίδια ώρα που η κοινωνία μας τους αναπαράγει, κι εμείς τους δεχόμαστε αφιλτράριστα.
Είναι άμεση ανάγκη μια ανατροπή.

GhostHunter είπε...

Μήπως το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το blogo ζήτημα?

Let it go...

Καλησπέρα ;)

Άβατον είπε...

@Sigmataf
Γι'αυτό σε γουστάρω ρε μούργο...γιατί με πιάνεις με μιας

@Ghost
Τον εαυτό μου έχω πάρει σοβαρά. Εσένα θες να σε παίρνουν στα σοβαρά ή όχι?

Sigmataf είπε...

Ως εδώ καλά πάμε...Ως εδώ καλά πάμε...
Σημασία δεν έχει η πτώση αλλά η πρόσκρουση.

Άβατον είπε...

Έτσι! ;)

Tradescadia είπε...

Είχα την τύχη πολύ λίγα τέτοια μπλογκς να περάσουν μπροστά από τα μάτια μου και απλά δεν τα ξαναεπισκέφτηκα. Χαίρομαι που το δικό σου δεν είναι ένα από αυτά. Απλώς νομίζω ότι όπως σε όλα, κι εδώ έχεις επιλογή. Εάν κάτι δε σου αρέσει, απλά το απoρρίπτεις! Isn't that so?

Άβατον είπε...

@tradescadia
Φυσικά και είναι έτσι...γι'αυτό είπα και ελάλησα πως πρώτη και τελευταία φορά θα ασχοληθώ με μικρότητες που συμβαίνουν από άτομα που τυγχάνει να εκτιμώ...ο καθένας από εκεί και περά είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

"Η ζωή είναι μεγάλη,
μην την κάνεις Καρναβάλι" :)

Υ.Γ: Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

kaita7katsikakia είπε...

Αν και δεν έχω ιδέα περί του θέματος που αναφέρεις, θα ήθελα να προτείνω, η τελευταία σου φράση να πάει έτσι: " Γίνετε ξανά θετικοί προς τον εαυτό σας,άρα κατ' επέκτασιν και στον απέναντί σας"


**Εχω υπ όψιν ότι κάτι περιμένεις απο μένα, όμως δεν ήρθε ακόμα η ώρα...να του επιτρέψουμε να γίνει στην η ώρα του?... ε?
:)

Άβατον είπε...

@Αγαπητό Κατσικάκι
Με έκανες και γέλασα. Λοιπόν, να σου εξομολογηθώ κάτι; Από όλο το post, η μόνη φράση που με προβλημάτισε όταν το έγραφα ήταν αυτή που είπες δηλ σκεφτόμουν αν θα το παρεατηρήσει κάποιος και επιβεβαιώσει το δίλημμα μου. Το λογικό είναι αυτό που λες δηλ αγαπούμε πρώτα τον εαυτό μας, του φερόμαστε καλά και μετά η συνέπεια είναι θετική για τους γύρω μας. Όταν όμως κάνουμε την Υπέρβαση τελικά καταννούμε πως ΟΛΟΙ είμαστε ΕΝΑ...άρα είναι ακόμα πιο υπερβατικό στην ανθρώπινη φύση μας να φερθούμε πρώτα καλά στον απέναντι μας εφόσον απευθείας έτσι έχουμε φερθεί καλά και στον εαυτό μας με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσες να το πεις Χριστική Συνειδητότητα.
Πάντως χαίρομαι που το παρατήρησες εσύ και το ανέφερες ;)

Υ.Γ: Take your time...when you feel to...I'll be waiting anyway.

advocatus diaboli είπε...

Δίκιο έχεις, αλλά ευτυχώς δεν είναι όλη η μπλογκόσφαιρα έτσι. Μη διαβάζεις ό,τι σε εξοργίζει, σε θλίβει, σε καταπιέζει. Δεν θα σταματήσει να υπάρχει, όπως δεν σταματά και η ασχήμια στη ζωή μας, εσύ όμως θα κρατιέσαι όσο μπορείς μακριά του.

Bliss είπε...

@merikes fores apla afhneis tis maties na milhsoun
thats what i say!

sumfwna me to postaki sou bebaia...ok ...diabazw ola ta aksiologa blog genika..pou prolabainw...etsi..apo kai osous diabazw tous 8aumazw pragmatika gi auto pou grafoun!

to kako einai oti dn ma8ainw apo autous na apokthsw kai gw kapoio xarakthra!
eixa balei palia ena post pou elega oloi exoun kapoio ufos...to diko mou poio einai?
ka8oti eimai xazoxaroumeno!
tespa..ola auta peri katinias...dn nomizw oti ta xw dei se polla blog!

an milas gia comment pou apla kanoume oloi thn plaka mas kai allote milame sobara..tote s auto dn 8a kri8ei o ar8ografos!

anyway dn kserw...:P mprdeuthka pali
oeo!

Άβατον είπε...

@Dear advocatus wash & go
Συμγωνώ μαζί σου και ευτυχώς όπως είπες και εσύ το φαινόμενο ελπίζω να μην πάρει ανεξέλεγκτες αρνητικές διαστάσεις.

@margo
Μην λες χαζομάρες. Σαφώς και έχεις χαρακτήρα. Και να σου πω και κάτι; Καλύτερα έτσι όπως είσαι παρά να το παίζεις σοβαροφανής. Άλλωστε είσαι ακόμα μικρή και καλώς ή κακώς το ύφος μας πολλές φορές πηγάζει από τις εμπειρίες μας και τα βιώματα μας. Άρα, έχεις πολλά χιλιόμετρα να γράψεις ακόμα αγαπητή μου

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

ποσο δικιο εχεις και ποσο αδικο ειχα

Bitch Girl είπε...

είμαι καινούρια σε αυτή τη γειτονιά και συμφωνώ μαζί σας, την ίδια παρατήρηση έκανα κι εγώ, αλήθεια τι έχουν να χωρίσουν; υπάρχει διαγωνισμός ποιανού το μπλογκ είναι το μεγαλύτερο;(sic)

Άβατον είπε...

@Padrazo
Παρεμπιπτόντως, μου άρεσε πολύ το Post σου για την Σκοτεινή Ύλη

@Bitch Girl
Κοιτάμε μόνο μπροστά και ελπίζω να υπάρξει δημιουργική έκρηξη σε όλη την μπλογκόσφαιρα.
Καλώς ήρθες στο φτωχικό μου. ;)