27.10.06

RSS PRISONERS


Από το πρωΐ έχω διαβάσει τις απίστευτες μαλακίες! Και όχι τίποτα άλλο, τριανταρίζω και παραφυλάνε και εγκεφαλικά επεισόδια. Κοίταζα διάφορα blogs και ήμουν έτοιμος να τα χώσω επώνυμα σε ορισμένους εδώ μέσα αφού μόνο και μόνο για να ξεχωρίσουν είτε γράφουν ιστορίες για αγρίους με δόσεις φιλελευθερισμού που ουδέποτε εφάρμοσαν στην καθημερινότητα τους ή αρχίζουν να ευαγγελίζονται τον ποινικό κώδικα (τον ήξεραν και από χθες) λες και είναι η Βίβλος που την φυλάνε στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας τους για να τους φυλά από τις αναποδιές της ζωής. Καλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με διάφορους άλλους που μόνο και μόνο από αντίδραση ονειρεύονται μακαρονάδες σε κινέζικο εστιατόριο. Περί ορέξεως ουδείς λόγος άλλωστε...αλλά μην μας τρελαίνεται ρε ατομάκια, αφού το πράγμα βγάζει μάτι! Τι να σου πει δηλαδή ο άμοιρος ο Αντώνης Τσιπρόπουλος που πήγαν να του βγάλουν και το μάτι αλλά και το όνομα;
Ορισμένοι πάλι, πάνε να γειώσουν την κατάσταση γιατί τους μυρίζει μπαρούτι και το παίζουν ουδετερότητα τηρώντας σιγή ιχθύος (για να μην πω κουτσομούρας). Όσο για αυτούς που "κάτι τους βρωμάει" (συνεχίζοντας με τον τσελεμεντέ του ψαρά) θα πρέπει να γνωρίζουν πως "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".
Τώρα, αν ο κ. Τσιπρόπουλος μυρίστηκε Πρωταπριλιά και είπε να μας κάνει πλακίτσα, ουδέν ανησυχία, εφόσον γνωρίζεται πολύ καλά όλοι σας πως αργά ή γρήγορα όλα μαθαίνονται μέσα σε αυτό το συνάφι που λέγεται μπλο(γ)κόσφαιρα. Έπειτα, σε αυτές τις περιπτώσεις, όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάνουμε σε άτομα που είναι ψεύτες και διαταραγμένοι ψυχοσυνθετικά πουλώντας φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
"DELETE from our cyber reality for ever"...So Simple!
Αν όχι, για δεύτερη φορά πάλι μαλάκες θα πιαστείτε και ας μην το παραδεχθείτε λόγω εγωϊσμού! Ως γνωστόν υπάρχει εδώ και 2500 χρόνια το πολύ διδακτικό ρητό το "Δις Εξαμαρτείν Ουκ Ανδρός Σοφού"...κάτι ήξεραν οι αρχαίοι γι'αυτό μην τους σνομπάρετε κάνοντας τους ξερόλες.
Άρα, το θέμα μας είναι αν ξέρουν οι σημερινοί Έλληνες τι τους γίνεται. Και αυτό που συμβαίνει, αν πάρουμε τα πράγματα έτσι όπως μας τα εκμυστηρεύτηκε ο RSS PRISONER BLOGME δείχνοντας καλή πίστη προς τον συνάνθρωπο, αποδεικνύει πως οι σημερινοί αρμόδιοι που προσλήφθηκαν ως "φύλακες ηλεκτρονικού εγκλήματος", δυστυχώς υποθέτω πως μάλλον θα πήραν την θεσούλα αυτή με κάνα κομματικό μέσο. Δεν εξηγείται αλλιώς να μην μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει την ηλεκτρονική πούτσα με την ηλεκτρονική βούρτσα! Καλύτερα να προσλάβουν εμένα τότε που αν και δεν παίζω στα δάχτυλα τα περί Διαδυκτίου αν μη τι άλλο όταν θα μου έδιναν κάποιοι δικηγόροι ορισμένα χαρτιά (άλλο κακό και αυτοί οι δικηγόροι εξ αρχαιότατων χρόνων), θα μπορούσα να διακρίνω π.χ. τι είναι το RSS και δεν θα μπούκαρα στο σπίτι του άλλου για λόγους ρούτινας να του βάλω χειροπέδες και να τον μπουζουριάσω στο κρατητήριο! Θα ασχολιόμουν με την παιδική και όχι με την δικαστική πορνογραφία και θα μπορούσα να κρίνω τι είναι θεμιτό και τι ανυπόστατο σαν κατηγορία. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως (παρα)μορφωμένοι άνθρωποι ενεργούν σαν κυνηγόσκυλα επείδη κάποιος τους λέει "Τζακ άρπα τον!".
Και από πότε παρακαλώ έγινε θέμα ρουτίνας για όλους εμάς ανά πάσα στιγμή να μπαίνει ο κάθε μαλακοκάβλης μέσα στο σπίτι μας απροειδοποίητα να μας φοράει χειροπέδες, να μας κατάσχει προσωπικά δεδομένα και να μας τρέχει στα κρατητήρια επειδή ένας "κύριος" αποφάσισε να ασκήσει το κατοχυρωμένο συνταγματικό του δικαίωμα που λέγεται "μήνυση για ψίλου πήδημα";
Μην χέσω τώρα!
Εδώ άλλα και άλλα πιο σοβαρά γίνονται στην καθημερινότητα μας και δεν κάνουμε μηνύσεις αυτό τον χάλασε; Ίσως τελικά, όπως είπε και ο FunEL, όλο αυτό γίνεται μόνο και μόνο για να γίνει γνωστό το ονοματάκι του blogger και να αποδωθεί άλλου είδους Δικαιοσύνη. Ξέρετε τι εννοώ..."Δυνατά & Ελληνικά"...και μετά βλέπουμε, ξανακάνεις σατιρικά σχόλια; Ε;
Τώρα, αν μας πήρε όλους εμάς πραγματικά ο πόνος για τον συνάνθρωπο του BLOGME, καλό είναι από τα λόγια να πάμε και στις πράξεις και με μια συντονισμένη προσπάθεια να αφήσουμε κατά μέρους για λιγάκι e-salonia, e-kapela, e-monitor, e-mindblog και την e-magkia μας και να κάνουμε κάτι πιο χειροπιαστό. Κάλλιστα μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κύκλους bloggers του εξωτερικού και να τους ενημερώσουμε για τα κρατικά χάλια μας μιας και στο εξωτερικό δίνουν περισσότερη έκταση σε τέτοιου είδους περιστατικά. Επίσης πληροφορήθηκα πως γίνεται στην Αθήνα (μεγάλη μας τιμή κιόλας) το 1ο Παγκόσμιο Φόρουμ για την Διακυβέρνηση του Διαδυκτίου. Ας αφήσουμε τα ούζα και τις βολτίτσες λοιπόν για ένα απόγευμα και ας δώσουμε το παρόν ειρηνικά ώστε να αντιληφθούν και μερικά κανάλια τα χάλια μας.
Τουλάχιστον θα λέμε πως κάναμε ΚΑΤΙ...έστω μικρό.
Για μας είναι ούτως ή άλλως.

4 σχόλια:

Bliss είπε...

egw pantws eimai e-gkomena:D

pws leme H gkomena axaxaxaxaxaxaxax

etsi gia na douleuomaste:D
ti ka8esai k skeftesai bre avaton!
:D

ti na sou kanei ena blog :D

egw protimw ta ouzakia k tis boltistes
mouts

Sigmataf είπε...

Τι προτείνεις ρε παίχτη;

Ανώνυμος είπε...

Απλά για άλλη μια φορά το Ελληνικό μεγαλείο φάνηκε.... και έχει πολλά ακόμα να δούμε.

χερετισμούς Γιάννης

Άβατον είπε...

@Margo,
δεν σε κόβω ούτε e-gkomena ούτε απλά γκόμενα. Γι'αυτό δεν χρειάζετε να τα χώνεις στον εαυτό σου και να τον υποβιβάζεις. Αντέ μην κεράσω καμιά φάπα!

@Sigmataf,
Φίλτατε, προτείνω καθαρά στην τελευταία παράγραφο.

@Disconnected,
τους ειλικρινής χαιρετισμούς μου και σε σένα.